...

Over Kunst Montmartre

Montmartre is een wijk in Parijs waar de Place du Tertre al jarenlang wordt ingenomen door artiesten met verschillende kunst vormen en technieken. Aquarellen, schilderijen, etsen en andere kunsten kan je er vinden in een bonte verzameling van kunstwerken .

Een kleine groep enthousiaste en gedreven kunstenaars zouden dit gegeven projecteren naar Beveren-Waas. Een nieuwe vereniging werd opgericht en Montmartre werd geboren in de schaduw van het kasteel Hof ter Saksen.

Met de medewerking van de Gemeente, de Groendienst en de Culturele Raad wordt de eerste zondag van de zomermaanden deze locatie omgetoverd tot de drukste en gezelligste plaats van de Gemeente. Kunstenaars van divers pluimage zetten ijverig hun standje op om hun werken tentoon te stellen. De prachtige locatie geeft hun energie en enthousiasme om hun kunde naar het grote publiek te brengen.

De magie van het park, een vleugje muziek en de kunstenaars leveren een gezellige omgeving voor bezoekers. Zo wordt Montmartre in Beveren - Waas de" place to be”, bij uitstek.

Montmartre op Hof ter Saksen kan jaarlijks rekenen op een groot aantal kunstenaars en bezoekers. Daarom zijn we zeker dat de interesse voor kunst leeft in Beveren.

Video Kunst Montmartre