Kunst Montmartre vzw organiseert jaarlijks de 1ste zondag van Juli, Augustus en September een kunstevenement in “Hof ter Saksen” te Beveren-Waas.

 1. Iedere deelnemer krijgt een standplaats (5x5m) toegewezen in volgorde van aankomst de dag van het evenement.
 2. Enkel verenigingen kunnen op aanvraag over meerdere standplaatsen beschikken met een maximum van 3 plaatsen.
 3. Er zijn maximaal zestig plaatsen beschikbaar.
 4. Iedere deelnemer brengt zijn eigen materiaal mee om zijn stand te organiseren. (deken, parasol, tentje of iets dergelijks)
 5. Inschrijven als standhouder kan door bijgevoegd inschrijvingsformulier in te vullen en terug te sturen
 6. De betaling voor de reservering van de standplaats gebeurt via overschrijving van 5 € per deelnemer of vereniging per aantal tentoonstellingsdagen.
 7. Inschrijven op de rekening van “Kunst–Montmartre”: IBAN:BE31 0688 9655 4455 BIC:GKCCBEBB Alice Nahonlaan 7 te Melsele
 8. De inschrijving is pas definitief na betaling van het inschrijvingsgeld.
 9. De opbouw is toegelaten van 10 tot 12 uur. De standplaats is tijdens die periode toegankelijk met het voertuig. Om 12 uur moeten de voertuigen het terrein verlaten of plaatsnemen op de parking voorbehouden voor de deelnemers.
 10. Het is streng verboden met de auto op de grasperken te rijden.
 11. De stand plaats moet zuiver worden achtergelaten.
 12. Voor de afbouw mogen de voertuigen op het domein van 18 tot 19 uur. Het domein wordt gesloten om 20 uur. Er worden geen uitzonderingen toegestaan.
 13. Er is geen elektrische stroom of lopend water voorzien.
 14. Iedere deelnemer krijgt tegen een borg van € 5 een tafel en vier stoelen (Zolang de voorraad strekt) De borg wordt terugbetaald na het terugbrengen en opbergen van tafel en stoelen.
 15. Tijdens het evenement is de organisatie bereikbaar op de GSM / 0473 324 548 of op het secretariaat.
 16. De organisatie is niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen. Lichamelijke letsels of materiaalschaden vallen niet onder de aansprakelijkheid van de organisatie.
 17. Door het feit van zijn deelname zelf, verklaart iedere deelnemer in te stemmen met het reglement en zich eraan te onderwerpen
© 2010-2020 Kunst Montmartre