Kunst Montmartre vzw organiseert jaarlijks de 1ste zondag van Juli, Augustus en September een kunstevenement in “Hof ter Saksen” te Beveren-Waas.

Montmartre 11

Update:
De gemeenteraad van 26/6/2020 heeft beslist dat er geen evenementen mogen doorgaan in september. September is ook afgelast.

Vorig jaar hebben we onze feesteditie kunnen afkloppen met groot succes. Dit jaar staat het vervolg echter op de helling. En dat is een domper voor iedereen, zowel de kunstenaars, de bezoekers als de muzikanten.

De enige juiste keuze

Buitengewone tijden vragen om buitengewone maatregelen. In de strijd tegen het coronavirus verbiedt de nationale veiligheidsraad massa-evenementen en dat is precies wat Montmartre is, een onvergetelijk volks- en kunstfeest met per editie makkelijk 2.000 bezoekers. In juli en augustus al zoveel mensen tegelijk bij elkaar brengen, zou onverantwoord zijn.  

Daarom kunnen we het regeringsbesluit alleen maar steunen, net als alle andere maatregelen die van kracht zijn om corona klein te krijgen. 

Geef dus niet op, hou je aan de afspraken en draag zorg voor elkaar, net zoals je op Montmartre zou doen.
Of het een volledige zomer zonder Montmartre op Hof ter Saksen wordt , is nog niet zeker. Voorlopig kunnen we nog uitkijken naar de september editie, welke hopelijk toch zal kunnen doorgaan. Dan gaan we des te meer genieten.
Voel je toch een plotse heimwee naar Montmartre opborrelen, geniet dan nog eens na van de fantastische feesteditie in 2019.


We duimen dat we jullie allen kunnen verwelkomen op 6 september !


Hugo, Geert, Paul, Reinhilde en Lut

© 2010-2023 Kunst Montmartre