Kunst Montmartre vzw organiseert jaarlijks de 1ste zondag van Juli, Augustus en September een kunstevenement in “Hof ter Saksen” te Beveren-Waas.

Aanmeldings formulier

Montmartre op Hof ter Saksen zal doorgaan onder de geldende Corona regelgeving. De standhouders zijn verplicht op voorhand in te schrijven en te betalen. Ter plaatse inschrijven is niet mogelijk. Bij annulatie van het event, wordt het inschrijvingsgeld terugbetaald.

Ben je tekenaar, schilder, beeldhouwer, graficus , fotograaf of andere kunstbeoefenaar en wil je je kunde en werken naar een groot publiek te brengen? Schrijf u dan nu in voor Montmartre 11.

Reserveer je standplaats en breng je zonnetentje, parasol, doek of tapijt mee.

Er zijn 60 plaatsen beschikbaar. Iedere deelnemer kan 1 tafel en 4 stoelen krijgen (zolang de voorraad strekt), tegen een borg van € 5. U krijgt  € 5 terug bij het inleveren van het geleende materiaal. Indien er geen tafel wordt geleend, wordt € 5, bij de aanmelding teruggegeven (nooit nadien!)
Verenigingen zijn ook welkom en kunnen inschrijven voor meerdere standplaatsen. (max.: 3)

 

Nu inschrijven voor Kunst Montmartre 5 september 2021

 

Titel Prijs Aantal
standplaats

(enkel voor verenigingen meer dan 1)

€15,00

tekenaar, schilder, beeldhouwer, graficus , fotograaf,...

enkel van toepassing als je voor een vereniging inschrijft

Betaling Informatie

Bedrag
Betaalwijze
Ik betaal per overschrijving
Door u te registreren voor dit evenement en akkoord te gaan met het privacybeleid, gaat u ermee akkoord dat deze website uw informatie opslaat.
© 2010-2021 Kunst Montmartre